Brands
Mine mange år og forskellige typer af jobs inden for brancen, har givet mig indblik i de forskelige brands, der er på markedet. Jeg har fundet frem til dem som jeg kan stå inde for og holder af at arbejde med. 

Jeg er stolt af,at have de kvalitets produkter, jeg har på min klinik. 
Nedenfor kan du læse mere om nogle de brands jeg har. 


Environ

Højeffektive antioxidanter, peptider og værdifulde vitaminer i et "Step-up" system, som er enestående på verdensplan.

ENVIRON Skin Care er ikke kun i stand til målrettet at behandle alle former for hudproblemer, men løser dem også på lang sigt. ENVIRON Skin Care benytter sig af mere end 20 års erfaring, fra eget forsknings- og udviklingslaboratorium, på både det medicinske og det dermatologisk-kosmetologiske område.

Det omfattende og individuelle plejesystem er baseret på videnskabelige studier. Det garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed.  Alle produkter kontrolleres regelmæssigt, af tre uafhængigt  autoriserede kontrollerende instanser indenfor biokemi, mikrobiologi og vitaminforskning. Den høje produktkvalitet, som overholder de internationale ISO-retningslinjer, har modtaget en præmie fra det Schweiziske Vitamininstitut (ISV).

Hightech-formlerne er baserede på et solidt fundament af forskning og udvikling. De er videnskabeligt beviste og danner en perfekt symbiose af vitaminer, antioxidanter, alfahydroxysyrer og peptider.

Behandlingssuccerne er målt og dokumenterede. Mærket ENVIRON er trendbarometer for sund, smuk hud og tilbyder med sine produktsystemer, et unikt grundlag for den æstetiske hudbehandling. Under fremstillingen af produkterne lægges der stor vægt på sikkerhed, renhed og effektivitet. Det samlede produktudvalg indeholder hverken parfume eller farvestoffer og fremstilles overvejende uden brug af kemiske konserveringsstoffer.

COSMETIC NEEDLING : Kosmetisk needling øger dramatisk virkningen af ENVIRON- produkterne, som anvendes lokalt. De er lette at anvende og bruges til forbehandling ag mindre områder eller selv større, kurvede områder af kroppen eller ansigtet.                                                                                                        

ENVIRON Cosmetic Roll-CIT , Focus-CIT og Body Roll-CIT er designet til at forstærke hudens generelle fremtoning og fornemmelse. Roll-CIT er den første af sin slags og er designet af Manden bag ENVIRON, Dr. Des Fernandes.

ENVIRON;

 • giver smukke, sikre og varige resultater.
 • sigter mod at holde huden sund.
 • en af verdens første hudplejeserier med antioxidanter, som blev fremstillet uden konserveringsstoffer.
 • sælges i 69 lande verden over og kun gennem "eksklusive distributionskanaler".
 • er et af få hudplejeprodukter, som er blevet præsenteret på lægevidenskablige kongresser.
 • tilfører A-vitamin i meget høje doseringer. Den trinvise optrapning (Step-UP-System) og intensive behandlingstrin er enestående i verden.
 • fremstilles i højsterile anlæg, hvilket gør ENVIRON i stand til at udelukke brugen af konserveringsstoffer i stort set hele produktsortimentet.


pHformula

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. 

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; dvs. processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

pHformula henvender sig specielt til kunder, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

pHfprmula arbejder med skin resurfacing. Det betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Ved hjælp af et avanceret "leveringssystem", bliver syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret transporteret ned i huden.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.

pHformula arbejder målrettet og effektiv på 4 "problematikker":

 • A.G.E. - Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
 • M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller "kemi".
 • A.C.N.E. - Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
 • C.R. - Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme. 

Phformula anbefales bla. af Aros privathospital

Alle mine brands
Kontakt mig
Tanja D - Skønhedspleje
Højløkke 84
6310  Broager
tlf. 60 80 63 10
Mail: info@tanjad.dk
 I mine åbningstider har jeg det meste af tiden behandlinger og ikke mulighed for at tage telefonen. Det vil derfor oftest være lettest at sende en sms eller lægge en besked, for at komme i kontakt med mig. 

Du kan booke en tid via online booking, hvor du kan booke frem til kl. 16. Ønsker du tider efter kl. 16, skal de bookes direkte gennem mig.