Behandlinger

Du kan læse generelt om de behandlinger jeg har på klinikken nedenfor, eller ved at klikke på behandlingerne ovenfor.  Ønsker du at se priser og konkrete behandlinger,  kan du gå til onlinebooking ved at klikke her
 Kan du ikke finde en tid online så kontakt mig.
Ansigtsbehandlinger
Ansigtsbehandling

Jeg tilbyder mange forskelllige behandlinger. Hvilken behandling du skal vælge afhænger af hvad du ønsker. Overordnet kan behandlingerne inddeles i følgende områder:

 •  Antiage

 • Urenhud/akne

 • Vedligeholdelse/forebyggelse

 • Velvære

Er du i tvivl, om hvad du skal vælge, så kontakt mig.

Jeg har loyalitets rabat. Du får derfor hver 6. ansigtsbehandling til 1/2 pris. (gældende for behandlinger hvor du har betalt fuld pris).

Beauty Angel

Beauty Angel kan tilkøbes for at booste din ansigtsbehandlinge, eller du kan købe et forløbe, hvor effekterne fra Beauty Angel lyset er i fokus.

Beauty Angel lyset :

 • Stimulerer din collagen produktion
 • Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
 • Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen
 • Reducerer mørke rander og hævelser under øjnene
 • Blødgører og udglatter din hud som aldrig før
 • Reducerer strækmærker og arvæv markant
 • Reducerer uren hud og akne markant
 • Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
 • Giver en varm og afslappende behandling
 • Frigiver kroppens endorfiner

Ovenstående er kun en del af de postive ting Beauty Angel lyset gør for din hud og krop.

Resultaterne af Beauty Angel lys hænger direkte sammen med hudens alder og dens aktuelle sundhedstilstand. I observationsstudier har over halvdelen af forsøgspersonerne allerede efter ti behandlinger bemærket en betydelig reduktion af fine linjer og rynker i ansigts- og dekolleté-området.

Efter ca. 10 behandlinger var forbedringerne synlige for størstedelen af brugerne. Også den tydelige forbedring af hudens fasthed og elasticitet over hele kroppen blev bekræftet af alle forsøgspersonerne. Efter afsluttet behandling fortsætter collagen- og elastinsynteseprocessen et stykke tid endnu. Samtidig sørger behandlingerne også for, en forbedret keratinocytomsætning. Keratin virker vandafvisende, beskytter huden og gør den elastisk.

Afhængig af ens alder skal man tage 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagenproduktionen. Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov. Der er mulighed for køb af klippekort.

BEMÆRK : Unge under 25 år har maksimal collagen i kroppen. De kan til gengæld opnå rigtig gode resultater med Beauty Angel behandlinger f.eks. i forbindelse med akne og uren hud

dermaOXY
dermaOXY OXYgenbehandling  booster huden med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden.
I behandlingen tilføres 
Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen. 
Hermed udskyder hudens ældnings proces også. 
Diamantslibning

Ved en MicrodermaBrasion Diamant peeling behandling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

En diamant peeling føles som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter første behandling.

MicrodermaBrasion...

- Giver huden et sundere og friskere look
- Ensarter og udglatter huden
- Reducerer rynker og linjer
- Reducerer pigmentforandringer
- Mindsker ar
- Mindsker porer
- God ved acne og uren hud.
Behandlinger af vipper og bryn
EyeLash extension

Slut med mascara og vippebukker! Blink Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet min enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Jeg benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og after care. Jeg er certificeret BLINK Lash Stylist.

Proceduren for påsætning; først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Jeg har forskellige kurver, længder fra 7mm - 14 mm, samt  forskellige tykkelser.  Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Jeg benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig.  Limen er ISO 10993-5 godkendt. Jeg kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som dog har mindre holbarhed. Efter 2 - 2 1/2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en large opfyldning ca. hver 3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med min opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.

Lash Lift - Permanent vippebuk

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.

Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og lad mig give dig et Lash Lift istedet.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Retning og farvning af bryn
Du har selvfølgelig også mulighed for at få farvet og/eller rettet dine bryn hos mig. 
Makeup
Makeup
For mig ser en flot makeup naturlig ud og fremhæver de flotteste træk i dit ansigt. 

I forhold til makeup laver jeg:
 • let dag makeup giver dig vejldeing til den daglige makeup.
 • Festmakeup
 • Brudemakeup incl. prøve makeup
Voksning
Jeg vokser: arm, ben, overlæge, hage, ryg, armhule og bikinilinje. 
Kontakt mig
Tanja D - Skønhedspleje
Højløkke 84
6310  Broager
tlf. 60 80 63 10
Mail: info@tanjad.dk
 I mine åbningstider har jeg det meste af tiden behandlinger og ikke mulighed for at tage telefonen. Det vil derfor oftest være lettest at sende en sms eller lægge en besked, for at komme i kontakt med mig. 

Du kan booke en tid via online booking, hvor du kan booke frem til kl. 16. Ønsker du tider efter kl. 16, skal de bookes direkte gennem mig.